Šlikova 16

Prémiový komorný projekt Šlikova 16 s desiatimi vzdušnými bytmi s terasami alebo dvoma súkromnými predzáhradkami vzniká vďaka kompletnej a citlivej rekonštrukcii historického bytového domu v malebnej štvrti Praha 6 – Břevnov, ktorá sa vyznačuje uvoľnenou atmosférou a istou dávkou noblesy. Predpokladaný termín dokončenia je koniec roka 2023.

O projekte
Architekti z BY boli poverení vylepšením domu zo začiatku 20. storočia, rešpektovaním pôvodného remeselného spracovania, ktorému rekonštrukcia prinavrátila pôvodnú krásu, a odvážnym prijatím úlohy zladiť ho so súčasnými materiálmi, farbami a modernými technikami. Smerom do ulice si budova zachováva svoj historický charakter, zatiaľ čo do dvora sa dom otvára a prepúšťa denné svetlo veľkými oknami bez parapetov. Zrekonštruované historické kamenné schodisko dopĺňa moderný výťah.

Apartmány
Desať bytov s veľkosťou 2+kk a 3+kk zaručuje intímny charakter projektu, pričom na každom poschodí sú len dve bytové jednotky. Ich rozloha sa pohybuje od 45 m2 do 80 m2. Oba byty na najnižšom poschodí majú vlastnú záhradu, všetky ostatné väčšiu alebo menšiu terasu. Vysoký štandard interiérov zahŕňa dubové parkety ukladané do stromového vzoru, dizajnovú šesťhrannú dlažbu WOW, dizajnovú sanitu, bezpečnostné drevené kazetové vstupné dvere, dvojkrídlové kazetové a plné zapustené interiérové dvere, všetky s mosadznými kľučkami a magnetickými zámkami. Okná sú drevené s trojsklom, povrch terás zo smrekovcového dreva. Väčšie apartmány majú komoru.

Lokalita
Magické miesto v Prahe 6 v tesnej blízkosti mestskej pamiatkovej rezervácie Tejnka a neďaleko Hradčan. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza množstvo kaviarní a reštaurácií, supermarket a farmárske obchody, štátne a súkromné školy a škôlky, ako aj množstvo športovísk. Neďaleko je to do parku Ladronka, Velké Strahovské zahrady, Petřínskych sadů alebo do obory Hvězda. Cesta do centra trvá približne 15 minút električkou z neďalekej zastávky, za necelých 10 minút je možné dostať sa na stanicu metra Hradčanská, autom sa ľahko napojíte na mestský a pražský okruh a do 20 minút na letisko.

Viac informácií nájdete na webovej stránke projektu www.slikova16.cz.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 6, Břevnov, Hlavní město Praha
  • PENB
    E
  • Referenčné číslo
    42356

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.